Gerard Valverde lamenta que l’Ajuntament no accepti la seva proposta de baixar els impostos
Publicado el 27 de enero de 2023

Junts pel Prat denuncia el que entenen com uns negativa de l’equip de govern de la ciutat a acceptar la seva proposta de reducció d’impostos locals en un context d’inflació

El candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat, Gerard Valverde, ha lamentat el no de l’equip de govern de la ciutat a acceptar la seva proposta de baixar els impostos locals en un context d’alta inflació que «impacta directament sobre la butxaca de les famílies, empreses i comerciants de la ciutat».
Segons l’alcaldable en un moment d’alça de preus i d’increment del cost de l’energia, és necessari que les administracions facin tot el possible per garantir el poder adquisitiu dels ciutadans a través d’una reducció fiscal, especialment un Ajuntament com el del Prat que disposa del segon pressupost municipal per habitant de Catalunya i uns ingressos fiscals extraordinaris gràcies al port i l’aeroport.
L’alcaldable sosté que porten anys demanant la reducció al mínim legal de la contribució que paguen les famílies i que la única resposta que han rebut per part de l’equip de govern és una negativa constant i permanent. En concret, detalla que en la legislatura actual aquesta mesura hauria suposat un estalvi de més de 600 euros per a moltes de les famílies de la ciutat.
Per altra banda, des de Junts pel Prat afirmen que la pèrdua d’ingressos degut a al reducció d’aquests impostos quedaria compensada per la seva proposta d’increment de l’IBI especial de l’aeroport i el port que suposarien més de 3 milions d’euros addicionals per les arques municipals.
En aquest sentit, des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat de seguir treballant per millorar les condicions de vida dels veïns i les veïnes. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×