Gerard Valverde proposa la creació un Bus Nit que vagi a la platja a l’estiu
Publicado el 26 de mayo de 2023

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde proposa la creació d’una línia de BUS NIT que connecti la ciutat del Prat amb la Platja durant els mesos d’estiu en el marc del programa electoral que presenta la formació a les eleccions municipals del 28 de maig.
L’alcaldable pratenc, assegura que El Prat compta amb pocs espais d’oci i que durant l’estiu, aquesta qüestió es fa encara més evident.
En aquest sentit, l’alcaldable afirma que tothom que vulgui gaudir de platja a la nit durant l’estiu, asseguren, ha de tenir clara una cosa: no hi haurà cap mitjà de transport públic nocturn que el torni a casa. En aquest sentit, la formació expressa que aquesta és una problemàtica que també afecta als joves, impedint que tinguin una forma segura de tornar a casa, provocant també així preocupacions als seus familiars.
L’equip de Junts pel Prat expressa que la seva petició és clara: (1) la creació d’un BUS NIT que connecti la ciutat amb la Platja del Prat durant els mesos de juny, juliol i agost, (2) l’increment de la neteja nocturna a la platja per tal de pal·liar els possibles casos d’incivisme que es donin i (3) un augment de patrulles policials tant a la platja, com als camins de la mateixa per tal de donar més seguretat als ciutadans i ciutadanes del Prat.
Per altra banda, des la formació manifesten la seva voluntat d’impulsar iniciatives que donin espais d’oci als pratencs i pratenques, i especialment en els mesos d’estiu millorant la connexió i el transport del nucli urbà amb la Platja. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×