Gerard Valverde reclama que els propietaris de pisos ocupats il·legalment no paguin l’IBI
Publicado el 26 de noviembre de 2022

Junts pel Prat, proposa que els propietaris de pisos ocupats il·legalment, especialment els petits tenidors, no paguin l’IBI com a mesura per alleugerir-los la càrrega fiscal d’un habitatge que no poden gaudir.

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, ha sol·licitat l’exempció total de l’IBI pels propietaris de pisos que pateixen ocupacions il·legals i conflictives.
La mesura, que ha estat presentada en el marc de les al·legacions al projecte d’ordenances fiscals del 2023, pretén alliberar als petits propietaris que són víctimes d’aquesta problemàtica de la càrrega fiscal d’un immoble del que no poden gaudir i alleugerir-los d’una situació que els crea angoixa a ells i als veïns més directes.
Segons el candidat, les ocupacions il·legals i conflictives són una problemàtica present a l’Àrea Metropolitana de Barcelona que concentra gairebé el 50% de casos de tot l’Estat, i de la que el Prat no n’és aliena. Aquesta problemàtica no només genera problemes als propietaris, sinó també als veïns i veïns que veuen moltes vegades com es degrada la convivència en els seus carrers.
Davant d’aquesta situació, sosté que l’Ajuntament del Prat no pot posar-se de perfil, ni fer veure que no passa res, sinó ha d’aixecar la veu, com ja han fet altres municipis governats per formacions polítiques diverses, reclamar eines a les administracions per a fer-hi front i fer tot allò que estigui al seu abast per combatre aquest problema.
L’alcaldable de Junts pel Prat, sosté que cal estudiar i implementar mesures innovadores per frenar aquest problema, tal i com ja estan valorant altres municipis del país, i prendre accions contundents que aturin un fenomen que s’està estenent a molts municipis i que només causa problemes de convivència i d’incivisme.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×