Gerard Valverde reclama solucions als problemes de mobilitat derivats de les obres
Publicado el 30 de julio de 2022

Junts pel Prat entenc que les obres al Prat estan creant problemes de mobilitat i reclama solucions.

El candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat, Gerard Valverde, ha reclamat a l’Ajuntament solucions als problemes de mobilitat derivats de l’excessiva concentració d’obres aquest estiu.
El candidat juntaire, considera que la falta de planificació de les obres ha portat a la situació actual i a totes les problemàtiques que se’n deriven, i que acaben pagant els veïns i veïnes de la ciutat en forma de dificultats en la circulació i major presència de rates i males olors.
Per altra banda, Valverde sosté que cal millorar la comunicació d’aquestes obres als veïns i fer-la amb major antelació. A més a més, defensa que el que ha passat aquest estiu no es pot tornar a repetir i per això, seguint l’exemple de la ciutat de Mataró, ha proposat la creació d’un Comitè d’Obres i Mobilitat i la redacció d’un Protocol de seguiment d’obres.
L’objectiu d’aquesta proposta és el d’aconseguir una millor coordinació de tots els agents que intervenen en una obra, millorar la planificació de les obres i minimitzar els impactes que puguin tenir en el dia a dia dels veïns i veïnes de la ciutat.
Des de Junts pel Prat, manifesten la seva voluntat de seguir treballant per ser útils als veïns i veïnes de la ciutat. (Nota de premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×