Gerard Valverde sol·licita la gratuïtat de les escoles bressol municipals
Publicado el 3 de diciembre de 2022

Junts pel Prat, ha presentat una proposta a l’ajuntament sol·licitant la gratuïtat progressiva de les escoles bressol municipals.

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, ha sol·licitat a l’Ajuntament la gratuïtat progressiva de les escoles bressol municipals per tal que s’apliqui de cara al curs vinent.

La mesura que s’ha presentat en forma d’al·legació a la proposta d’Ordenances Fiscals de l’equip de govern de la ciutat pel 2023, es fa en el context de l’assumpció per part de la Generalitat del cost de les places del darrer curs de les escoles de bressol públiques que passen a ésser gratuïtes i públiques per a les famílies.

Segons l’alcaldable local, aquesta nova situació suposa un estalvi de recursos per l’Ajuntament i li permet destinar aquest recursos per avançar progressivament cap a l’escolarització pública i gratuïta de l’educació de 0 a 3 anys. En aquest sentit, Valverde manifesta que aquesta proposta ajudaria a moltes famílies en un moment econòmic que suposa majors dificultats per arribar a final de mes.

Des de la formació política, manifesten que l’Ajuntament del Prat, amb un dels pressupostos municipals més grans de Catalunya, pot assumir perfectament. De fet, afirmen que hi ha Ajuntaments amb molts menys recursos, com és el cas d’El Vendrell que ja va posar en marxa la gratuïtat del darrer curs d’escola bressol pública un any abans que ho fes el govern de la Generalitat, i ja està estudiant impulsar-ho als altres cursos.

Des de Junts pel Prat, insisteixen en la seva voluntat de seguir fent propostes amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la ciutat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×