Gràcies, hem recuperat el Prat
Publicado el 12 de junio de 2023

Opinió. El Prat al dia ofereix les seves pàgines als portaveus dels diferents partits polítics per a que ens puguin traslladar els seus plantejaments i propostes.

Ja han passat uns dies d’ençà de les darreres eleccions municipals i per tant hem disposat de prou temps per a analitzar els resultats de forma reposada i amb profunditat. En el nostre cas hem millorat resultats i augmentat vots: no només en percentatge, sinó també en vots absoluts en un context d’alta abstenció i de moltes dificultats de la nostra formació de penetrar a l’Àrea Metropolitana. Tot i la magnífica feina d’altres ciutats germanes, ni a Badalona, ni a l’Hospitalet, ni a Cornellà, ni a Viladecans, ni a Sant Boi ni a moltes altres ciutats Junts tindrà cap representació. Com a partit tenim molt a millorar. Hem vist que, malgrat tot, la marca continua en un mal moment i no podem anar cremant equips en aquest camí. Ens falta massa sovint com apostar, dedicar temps, recursos, així com identificar i potenciar referents al propi territori.

A nosaltres, al Prat, ens caldrà seguir fent feina per fer del nostre projecte de ciutat un element atractiu pel conjunt de la ciutadania a tots i cadascun dels districtes i barris, que permeti sense cap renúncia defensar la millora del Prat i del nostre país. En aquestes eleccions municipals hem assolit l’objectiu de recuperar la representació al consistori amb un regidor, quedant-nos a les portes d’obtenir el segon, per poc més de 60 vots. Cada vot compta, i si fa quatre anys ens en van faltar uns 30 per ser a l’Ajuntament, ara ens han fallat uns 60 per tal de que la nostra veu tingués més pes. Recuperar i exercir l’únic lideratge existent en el nostre espai polític i alhora sumar forces amb aquells que tot i la proximitat ideològica no ens han volgut acompanyar esdevé cabdal en aquest mandat.

Finalment, cal recordar que tot això ha sigut possible només gràcies a una feina intensa i a un gran equip que no s’ha rendit malgrat les adversitats, decidint lluitar i persistir. Tot i així, la representació institucional no és una finalitat en si mateixa, sinó una eina que posem al servei de la ciutat per a donar veu als veïns i veïnes del Prat que son la veritable raó per la qual el meu equip i un servidor fem política. El nostre compromís és representar de forma honesta i exigent a tots i totes els que heu confiat en nosaltres per seguir construint un projecte de ciutat per a tothom.

Gràcies a les gairebé 1600 persones que ens heu fet confiança. No us defraudarem!

Gerard Valverde – Regidor i portaveu del Grup Municipal de Junts pel Prat

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×