Il.lumina’t per l’autisme
Publicado el 22 de marzo de 2024

El grup municipal d’Esquerra Republicana del Prat sol·licita a l’Equip de govern poder adherir-se a la campanya de l’Associació Aprenem “Il·lumina’t per l’autisme” el 2 d’abril.

El darrer dimecres 13 de març, el grup municipal d’Esquerra Republicana del Prat, es reunia amb una nova entitat anomenada “TEA PRAT”, una associació de famílies i persones afectades amb el Trastorn de l’Espectre Autista amb l’objectiu de conèixer la nova entitat i escoltar les seves necessitats.

D’aquesta mateixa reunió, va sorgir la iniciativa per part de l’entitat de demanar a l’Ajuntament adherir-se a la campanya “Il·lumina’t per l’autisme”, una campanya de sensibilització on animen des dels edificis de tota Catalunya a il·luminar de color blau aquells edificis emblemàtics de la ciutat el dia 2 d’abril.

Des d’Esquerra Republicana del Prat, compromesos amb la conscienciació i coneixement d’aquest trastorn, hem sol·licitat via registre a l’equip de govern, poder adherir-nos el dia 2 d’abril, Dia Internacional de la Conscienciació del Trastorn de l’Espectre Autista a la campanya i poder fer-ho d’ara endavant tots els anys següents. (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×