Imma Llopis i Àngela Jové ocuparan els números 2 i 3 de la candidatura de Junts pel Prat
Publicado el 14 de abril de 2023

Junts pel Prat va presentar ahir el seu programa i la seva llista a les municipals formada per 35 persones.

Dijous 13 d’abril a les 19 h al Centre Cívic Palmira Domènech va tenir lloc l’assemblea d’aprovació de la llista i del programa electoral de Junts pel Prat a les properes eleccions municipals del proper 28 de maig.

Els afiliats i simpatitzants van aprovar de manera unànime la proposta de llista de l’alcaldable de la formació, Gerard Valverde, que té com a novetat la incorporació de l’ex-regidora i ex-candidata de la formació Imma Llopis com a número 2 de la llista. Segons Valverde, és una aposta per aprofitar la seva experiència i coneixement de la política local en un moment que la formació preveu recuperar presència i força a l’Ajuntament. Per la seva banda, Imma Llopis va destacar la seva voluntat d’aportar l’aprenentatge acumulat durant els anys de representació política a l’Ajuntament al projecte i a la ciutat.

També destaca el fet que la coneguda actriu pratenca, Àngela Jové, torna a repetir com a número 3 de la llista,en una clara mostra de la formació política per posar en valor la cultura com a fonament del seu programa electoral i aprofitar l’expertesa de la seva llarga trajectòria vinculada a aquest sector a la nostra ciutat. Alguns dels noms que segueixen son el del Pau Colominas, professor i matemàtic, i també el jove psicòleg pratenc i cap local de la JNC, Èric Arenas. Tancaran la llista, històrics regidors de la formació, com és el cas d’ Ignasi Ribas o Jordi Torren.

Seguidament, es va procedir a aprovar el programa electoral de la formació que incorpora prop de 200 propostes de diferents veïns i veïnes del Prat que s’han anat recollint al llarg d’aquests darrers anys en les diferents carpes i trobades organitzades per la candidatura. Un programa que situa l’economia, la seguretat, l’aparcament i l’aposta per la cultura i identitat local com a eixos principals.

El programa va ser aprovat per unanimitat pels afiliats i simpatitzants assistents. En Toni Morral, ex diputat de Junts i el candidat de la formació, Gerard Valverde van ser els encarregats de cloure l’assemblea fent una crida a seguir treballant i enfortint el projecte amb la voluntat de ser decisius en el proper Ajuntament. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×