Jordi Macarulla va presentar el seu tercer llibre
Publicado el 27 de enero de 2023

Amb el títol «Ahora estarías aquí conmigo. Biografía muy personal de un schnauzer».

El passat dimecres es va presentar a la sala d’actes de la biblioteca del Cèntric el llibre “Ahora estarías aquí conmigo. Biografía muy personal de un schnauzer”, tercer llibre de Jordi Macarulla, anterior cap de Protecció civil de l’Ajuntament del Prat durant el COVID i actualment al departament de Recursos Humans.
Aquest llibre és un canvi de registre respecte als dos llibres anteriors de Jordi Macarulla, els contes tèrbols de “Formas del relámpago” i la novel·la negro-laboral “Desagüe”. Lluny de la foscor, aquesta biografia és la historia d’una vida dins d’una altra vida, de l’experiència d’haver compartit un tram d’existència amb un gos schnauzer i d’haver patit després la seva pèrdua. Les trenta narracions que componen aquesta història son un mosaic de vivències que han fet tan especial aquesta experiència. Un llibre fet d’anècdotes, reflexions i sobretot emocions.
L’autor va assegurar, però, que ja torna a estar treballant en una nova novel·la negra.
L’acte, al qual van assistir més d’una seixantena de persones, va ser presentar per l’Elena Torrent i el Quim Bartolomé, i va comptar amb la participació de l’actor pratenc Lolo Herrero, que va llegir diversos fragments del llibre.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×