Juan Pedro Pérez: “El Prat podria rebre aquest any fins a 27 milions de la Unió Europea»
Publicado el 30 de enero de 2023

L’actual primer tinent d’alcalde del Prat i l’eurodiputat Javier López, reflexionen sobre la influencia de les polítiques europees al municipi.

L’estreta relació entre El Prat i la Unió Europea ha quedat palesa en l’acte organitzat pels Socialistes del Prat aquest divendres. El candidat a l’alcaldia del Prat i Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Alcaldia, Innovació, Agenda 2030 i Next Generation, Juan Pedro Pérez, ha dialogat amb l’eurodiputat del PSC Javi López sobre el paper que la Unió Europea juga amb la ciutat del Prat
Juan Pedro Pérez, responsable al govern municipal dels Fons Next Generation i la seva implantació al Prat, ha remarcat que “La ciutat podria rebre aquest any fins a 27 milions d’euros provinents de la UE en temes tan importants com la nova residència de gent gran, el nou edifici municipal del carrer Lo Gaiter del Llobregat o la peatonalització de carrers o les bicicletes compartides”. El Prat està aprofitant la potencia de la seva estructura tècnica municipal per incloure projectes de ciutat que estaven en una fase òptima de maduració per sol·licitar finançament. De moment s’han aconseguit més de 12 milions d’euros, dels quals 7,7 milions per a la construcció d’habitatge de lloguer a preu assequible, 2 milions per a les obres de l’avinguda del Canal, 2,1 milions per polítiques socials i d’ocupació i 661.000 per a la implementació de la zona de baixes emissions.
Javier López, diputat socialista a l’Europarlament ha destacat que la protecció del medi ambient és un requisit fonamental per tal de poder rebre ajudes i fons europeus “Al Prat s’estan fent les coses bé. Tota actuació que es faci al territori s’ha de realitzar d’acord amb els criteris que marca la legislació europea”.
L’acte, celebrat al Centre Cívic Palmira Domènech, ha comptat amb l’assistència d’una cinquantena de persones i és la segona jornada de diàleg en la que Juan Pedro Pérez com a candidat a l’alcaldia del Prat, convida la ciutadania a abordar temes que preocupen la ciutat. El cicle de diàleg es es va iniciar el mes de novembre amb la Delegada del Govern de l’Estat, Maria Eugenia Gay, parlant de convivència i seguretat ciutadana.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×