Junts pel Prat celebra el seu acte central de campanya
Publicado el 24 de mayo de 2023

El dimarts 23 de maig, a les 19.30 h del vespre, Junts pel Prat va celebrar el seu acte central de campanya a la Font del Gall davant d’un centenar llarg de persones.

L’ex-conseller de Cultura, Lluís Puig, qui va connectar per videoconferència, va ser el primer dels convidats a parlar en que va destacar la importància de la cultura popular i de la llengua per crear vincles i sentiments de pertinença a la comunitat alhora que va destacar la persistència de la candidatura de Gerard Valverde, comparant-la amb la persistència de «l’exili català a Brussel·les».

Seguidament va parlar, l’Èric Arenas, com a representant dels joves de la candidatura en el que va destacar la necessitat de què la ciutat ofereixi alternatives d’habitatge assequibles i també propostes d’oci atractives perquè no hagin de marxar fora de la ciutat.

Àngela Jové, coneguda actriu pratenca i número 3 de la candidatura fou la següent en intervenir i va centrar el seu discurs en la defensa de la cultura, el patrimoni i la història local com a fonaments per construir la identitat col·lectiva del Prat del futur.

La següent a parlar fou l’ex-regidora i número dos de la candidatura, Imma Llopis que va focalitzar el seu discurs en l’àmbit social i en la necessitat de donar respostes ambicioses als principals reptes que té la ciutat com és ara l’habitatge i l’envelliment de la població, destacant la seva proposta de pisos tutelats per a la gent gran.

La següent intervenció va anar a càrrec de l’ex-conseller d’Economia, Jaume Giró, que va centrar-se en les qüestions econòmiques i va destacar la necessitat d’aprofitar el potencial econòmic del Prat i la seva posició estratègica per projectar-lo cap al futur.

El darrer en intervenir fou l’alcaldable de la formació, Gerard Valverde, que va centrar el seu discurs en la il·lusió que la seva candidatura aspira a representar davant d’un model de ciutat esgotat gestionat per aquells que fa 44 anys que dirigeixen la ciutat i va esperonar als assistents a aprofitar aquests darrers dies per acabar de convèncer a la gent que encara no ho té clar per recuperar amb força la presència a l’Ajuntament.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×