Junts Pel Prat celebra el seu sopar d’estiu
Publicado el 18 de julio de 2023

Junts pel Prat va celebrar Dijous passat al restaurante del Pádel del Prat el sopar d’estiu, amb el senador Josep Lluís Cleries en el marc de la campanya per les eleccions generals del 23 J.

El passat dijous 13 de juliol, Junts Pel Prat va celebrar el seu tradicional sopar d’estiu, com a cloenda del curs polític, i punt i a part abans del període estival.

Acompanyant als associats i simpatitzants, va assistir el senador Josep Lluís Cleries, que en el context de la campanya electoral per a les Corts a Madrid, va destacar la importància i necessitat de defensar amb el nostre vot els interessos de Catalunya, en tots i cadascun dels àmbits possibles.

El regidor i portaveu del grup municipal Gerard Valverde, que forma part de la candidatura de Junts per Catalunya a la província de Barcelona encapçalada per Miriam Nogueras, va valorar el curs polític i la recuperació de la representació a l’ajuntament assolida el passat mes de maig. Destacant tot el volum de treball fet durant el darrer any, ha posat també l’èmfasi en fer un esforç final per garantir un gran resultat el pròxim 23 de juliol, que permeti protegir els interessos de Catalunya i especialment els de Prat, afectat per gran quantitat de qüestions fora de l’àmbit estrictament municipal que ara com ara es decideixen a Madrid.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×