Junts pel Prat manté la seva oposició a la ubicació de Sant Jordi al Fondo d’en Peixo
Publicado el 18 de abril de 2024

Junts pel Prat , referma la seva oposició a concentrar el gruix de l’activitat de Sant Jordi al Fondo d’en Peixo al Prat i reclama que retorni a la seva ubicació tradicional al centre històric de la ciutat, conformat pels carrers Ferran Puig, Frederic Soler i a la Plaça de la Vila.

El grup municipal de Junts pel Prat s’oposa de nou a la ubicació de Sant Jordi al Fondo d’en Peixo i reclama que es torni retorni al format tradicional ubicant la major part de l’activitat a l’eix format per Ferran Puig, Frederic Soler i la Plaça de la Vila.
Per aquest motiu, el portaveu de la formació a l’Ajuntament, Gerard Valverde, va sol·licitar a l’equip de govern de la ciutat al passat ple municipal del mes de març que la festivitat tornés a la seva ubicació tradicional. En aquest sentit, la formació política lamenta que l’Ajuntament persisteixi en la mateixa decisió dels dos darrers anys i que va causar el rebuig i la indignació de molts comerciants i veïns de Ferran Puig, Frederic Soler i Plaça de la Vila. Cal recordar que la decisió es va prendre sense consens i diàleg amb els afectats i sense tenir en compte ni la seva veu ni la seva opinió.
El portaveu municipal de Junts, Gerard Valverde lamenta que l’Ajuntament persisteixi en una decisió que considera errònia ja que descontextualitza la jornada de Sant Jordi del centre de la ciutat i també perquè la seva presa s’allunya de la més que necessària participació ciutadana a l’hora d’abordar aquest tipus de qüestions, a l’hora que també expressa tot el seu suport a totes les iniciatives que emprenguin els comerciants i els veïns per posar en valor la festivitat i reclamar el seu retorn a la seva ubicació original.
Des de Junts pel Prat han fet petició formal per muntar la seva paradeta de Sant Jordi a la Plaça de la Vila que havien sol·licitat i manifesta el seu compromís per treballar per retornar la celebració d’aquesta jornada tan assenyalada a la seva ubicació tradicional.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×