Junts pel Prat presenta el seu pla de seguretat ciutadana
Publicado el 11 de marzo de 2023

Gerard Valverde presenta el seu pla de seguretat acompanyat de Joaquim Forn.

El candidat a l’alcaldia de Junts pel Prat, Gerard Valverde, va presentar el seu pla de seguretat el passat dijous 9 de març, en un acte acompanyat de l’ex-Conseller d’Interior, i ex regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn.

L’alcaldable, va destacar que la seguretat és una de les principals preocupacions de la ciutadania, i que malgrat no comparteix alguns titulars que basant-se en estadístiques de criminalitat que inclouen l’aeroport situen el Prat com un dels municipis més insegurs de l’Estat, considera que afirmar que el municipi és un paradís pel que fa a la seguretat tal i com afirma l’equip de govern de la ciutat és una irresponsabilitat.

En aquest sentit, va destacar que si descomptem les dades de l’aeroport, el Prat presenta pitjors dades de criminalitat que municipis veïns, com ara Sant Boi, Viladecans o Gavà. Per aquest motiu, en Gerard Valverde va fixar la seguretat com una prioritat i va desgranar una sèrie de propostes que passen per augmentar la plantilla de la policia local i millorar les seves condicions, l’impuls de la figura de l’agent de barri o policia de proximitat, creació d’un cos de serenos o agents cívics que complementi la tasca dels primers i la creació de punts d’atenció policial a diferents zones de la ciutat.

Per la seva banda, el Conseller Forn, va destacar que durant el mandat de l’Alcalde Trias, va impulsar la figura de l’agent de barri i la creació d’un cos d’agents cívics alhora que van millorar les relacions entre l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana, iniciatives que van contribuir a millorar els índex de criminalitat a al ciutat. En aquest sentit, l’alcaldable de Junts es va referir a la necessitat de resoldre definitivament el conflicte entre el cos i l’Ajuntament del Prat i millorar les relacions com a punt de partida indispensable per millorar la seguretat al Prat.

Des de Junts pel Prat, van manifestar el seu compromís per combatre la inseguretat i l’incivisme a la ciutat en benefici dels veïns i veïnes. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×