Junts pel Prat proposa la creació d’un mínim de 500 places d’aparcament gratuïtes al Prat
Publicado el 27 de marzo de 2023

El Prat de Llobregat. Vistes Aparcaments de cotxes de l’estació de trens de Renfe plens amb motiu de la ZBE .

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, proposa la creació d’un mínim de 500 places d’aparcament gratuïtes al Prat en el proper mandat municipal.

L’aparcament és una de les preocupacions més importants dels veïns i veïnes del Prat, tal i com senyalen alguns estudis demoscòpics. En aquest sentit, la formació recalca alguns esdeveniments recents, com ara la ubicació escollida projectada pel nou CAP (a la construcció del qual donen suport) i la situació d’alguns bucs del nou servei de bicicleta compartida AMBici, poden agreujar encara més el problema.

Per aquest motiu, l’alcaldable, sosté que cal planificar la construcció i l’habilitació de nous espais d’aparcament, preferentment als extrems o afores de la ciutat per evitar problemes derivats de l’excessiva de concentració de circulació a la ciutat i mitigar l’impacte de la contaminació de l’aire.

Des de la formació, defensen que una correcta planificació de l’aparcament que explori aprofitar les alçades i dotar de pisos addicionals determinades zones d’aparcament a la ciutat, com ara el que hi ha a la RENFE o a Cal Gana permetria descongestionar el nucli urbà, i alhora donar resposta a tots aquells ciutadans que necessiten el cotxe per anar a treballar cada dia i no es poden permetre pagar un aparcament privat.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×