Junts pel Prat reclama una ordenança municipal que garanteixi la reposició de l’aparcament suprimit per obres
Publicado el 20 de marzo de 2023

Gerard Valverde proposa crear una ordenança municipal que garanteixi la reposició d’aquell aparcament que quedi suprimit per obres a l’espai públic.

El candidat de Junts a l’alcaldia del Prat, Gerard Valverde, ha reclamat a l’Ajuntament de la ciutat que impulsi mesures per augmentar l’aparcament a la nostra ciutat ja que és una preocupació dels veïns i veïnes del Pra.t i que lluny de resoldre’s sembla que vagi a pitjor.

En aquest sentit, l’alcaldable alerta que algunes decisions i esdeveniments recents agreugen el problema sinó es prenen mesures compensatòries. La pèrdua de part de les places d’aparcament de Cal Gana degut a la construcció del nou CAP (fet que la formació valora positivament), la ubicació del nou servei de bicicletes metropolità AMBici reduint places d’aparcament i l’existència d’aparcaments buits de motos poc pensats al llarg de la ciutat dificulten encara més un problema que ve de lluny i al qual no s’hi albira solució immediata.

Per aquest motiu, la formació política posa damunt de la taula la creació d’un protocol i ordenança municipal d’aparcament que garanteixi l’obligatorietat de reposar la major part dels aparcaments que quedin suprimits per la realització d’obres i així evitar que aquestes mesures dificultin el problema d’ara endavant.

Per altra banda, des de la formació política insten a l’equip de govern de la ciutat a impulsar més places d’aparcament a les entrades de la ciutat i aparcament soterrat, així com mentrestant, replantejar alguns dels aparcaments de motos actuals i ubicar alguns bucs del servei metropolità de bicicleta en espais alternatius.

El candidat local sosté que els reptes de la mobilitat al Prat passen per millorar el transport públic i la connectivitat. No obstant, insisteix que cal evitar prendre decisions que perjudiquin a aquells pratencs i pratenques que encara necessiten el cotxe per anar a treballar i no es poden permetre comprar o llogar un aparcament, ni tampoc tenen el privilegi de poder anar a la feina en bicicleta.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×