L, ajuntament obre expedient sancionador als organitzadors d’una festa il.legal
Publicado el 31 de julio de 2022

Va durar fins a les 3:30 de la nit i es va celebrar a la setena fase del barri de Sant Cosme.

La nit de dimarts a dimecres va haver-hi una festa de celebració d’aniversari a la setena fase de Sant Cosme.

Aquesta és celebrava a ple carrer amb la música molt elevada i va durar fins a les 3:30 de la nit aproximadament.

Ens consta que moltissimes persones del barri de Sant Cosme i de fora d’ell van trucar per queixar-se a la policía doncs amb el soroll no podien dormir.

La policia local va acudir al lloc dels fets, en una intervenció conjunta amb els Mossos d’Esquadra, després que es requerís la seva presència a la zona a les 00.45 h de la nit de dimarts a dimecres.

Malgrat tot els organitzadors no van finalitzar amb la celebració fins a quasi tres hores després. Entenem que el gran volum d’assistents o altres raons d’ordre públic van dissuadir als agents de l’ordre de finalitzar amb la celebració inmediatament fent servir la força.

Els veïns que s’han posat en contacte amb El Prat al día, i que són molts, parlen d’un so tan elevat que els impedia dormir. «Potser per a gent que no hagi de treballar està bé, però per a mi que m’aixeco a les sis va ser una p…..», Ens diu un lector.

La policia va identificar a l’organitzador i va iniciar el corresponent expedient sancionador. Des de El Prat al dia estarem vigilants de en què es materialitza aquest i els informarem. Doncs els actes que van contra la convivència s’han de castigar amb el màxim rigor.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Otras noticias 

×