La Carxofa Prat per primera vegada al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2022
Publicado el 8 de noviembre de 2022
  • La Cooperativa Agrícola del Prat participa per primer cop al Fòrum Gastronòmic, que se celebra des d’avui i fins dimecres dia 9, per posar en valor la Carxofa Prat i la resta de productes conreats al Parc Agrari.
imatge: Cooperativa agrícola del Prat.

La Cooperativa Agrícola del Prat participa per primera vegada al Fòrum Gastronòmic 2022, que se celebra a Barcelona del 7 al 9 de novembre al recinte firal de Montjuïc.  La Carxofa Prat és la protagonista de la presència de Cooperativa al Fòrum Gastronòmic 2022, on es remarcarà el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler i la Consellera d’agricultura, Teresa Jordà, han estat algunes de les autoritats que s’han apropat a l’estand de la Cooperativa agrícola del Prat.

A l’estand de la Cooperativa Agrícola al Fòrum, s’hi celebraran demostracions gastronòmiques a càrrec de la xef Osiris Arias, qui cuinarà Bunyols de Quaresma amb Carxofa Prat i elaborarà un Còctel Margarita de Carxofa Prat, que podran ser degustats pels assistents al Fòrum Gastronòmic.

Des de la Cooperativa Agrícola, es treballa per destacar la qualitat de la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, com a producte de referència a la restauració de Barcelona.  Per la Cooperativa Agrícola del Prat, ser present en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any.  

Elaborats de Carxofa Prat amb component social

Una de les novetats que la Cooperativa Agrícola presenta en aquest Fòrum Gastronòmic són els nous productes elaborats a partir de la Carxofa Prat. Enguany, la principal novetat és la presentació de la Crema de Carxofa Prat, elaborada amb els excedents de carxofa de la temporada anterior. Juntament amb l’entitat social Espigoladors, la Cooperativa comercialitza aquestes cremes totalment artesanes, que se sumen a les que ja existents de porros, carabassa i carbassó.

Tanmateix, a més del ja conegut paté de Carxofa Prat, s’estrena el paté de Carxofa Prat amb toc picant, que també elabora al seu obrador l’entitat Espigoladors.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×