La Fundació CARES inaugura un nou magatzem de 5.000 m² al Prat de Llobregat
Publicado el 25 de noviembre de 2023

CARES vol augmentar les oportunitats laborals creades per a persones amb discapacitat o en exclusió social gràcies al creixement de les operatives de manipulació de producte i de picking de productes industrials.

l’organisme gestor de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona. La seva missió és millorar la inserció laboral de les persones amb discapacitat mitjançant la creació de nous llocs de treball en els seus serveis logístics o a través de la cerca d’ocupació en empreses del mercat laboral ordinari. Constituïda en 1998, va tancar 2022 amb una plantilla de 390 professionals, dels quals el 76,9% eren persones amb discapacitat.

El 2003, CARES va promoure la creació de CODEC, empresa d’inserció dedicada a generar oportunitats laborals per a les persones en situació d’exclusió social. El 2022, CODEC va comptar amb una plantilla de 222 persones, el 66,2% de les quals es trobaven en exclusió. En l’actualitat, les entitats compten amb tres magatzems propis situats a la ZAL de Barcelona, en Mas Blau (El Prat de Llobregat) i a la localitat madrilenya de Getafe, amb una superfície total de 8.400 metres quadrats. CARES i CODEC també gestionen més de 66.000 metres quadrats de magatzems per a empreses clients, tant a temperatura ambient com controlada. (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×