La Fundació Rubricatus celebrà el seu 25 aniversari.
Publicado el 28 de noviembre de 2022

La entitat porta més 25 anys treballant a la inclusió social de les persones adultes amb discapacitat

Enguany, la Fundació Rubricatus, que es dedica a promoure la integració de les persones amb diversitat funcional, compleix 25 anys.  El Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa va acullir , dijous 24 de novembre, un acte per commemorar aquesta efemèride

L’acte es va iniciar amb una visita a una exposició fotogràfica que repassa els 25 anys d’història de la fundació. Després de la visita a l’exposició, les persones convidades es van traslladar a la sala d’actes del centre cívic, on es van realitzar diferents parlaments, que van posar en valor el treball de la fundació a la nostra ciutat.

Va intervenir Imma Pérez, cap de personal i recursos humans de la fundació, qui va donar pas a l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler.

L’acte el va cloure la presidenta de Rubricatus i tinenta d’alcaldia de l’Àrea d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament del Prat, Anna Martín.

Una vegada finalitzats els parlaments , es va dur a terme una taula rodona anomenada “Passat, present i futur”, en què es va fer balanç de l’evolució de la Fundació Rubricatus en aquests 25 anys i s’abordaren els reptes de futur de l’entitat , no va faltar un espai de trobada informal per a les persones assistents i un reconeixement a tots els que han presidit l’entitat als últims 25 anys, així com als seus usuaris.

La Fundació Rubricatus és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre ubicada al Prat de Llobregat, que és dedica a promoure i fomentar la inclusió social efectiva de les persones amb discapacitat mitjançant la creació de llocs de treball, la inserció laboral i la prestació de serveis de teràpia ocupacional; així com també mitjançant la creació i la promoció d’activitats que afavoreixin l’autodeterminació, l’autonomia personal, la competència social, la plena capacitat d’obrar i la felicitat objectiva de les persones amb discapacitat que, com a treballadores o usuàries, formen part del projecte.

A l’actualitat tenen en marxa 31 projectes, 78 persones són ateses al centre ocupacional i generen 146 llocs de feina.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×