La imatge permanent’, de Laura Ferrés, competirà al Festival de Locarno
Publicado el 5 de julio de 2023

Filmat majoritàriament en català, és l’única producció de l’estat espanyol seleccionada per participar en el Concurs Internacional

‘La imatge permanent’, pel·lícula dirigida per la directora pratenca Laura Ferrés, ha estat seleccionada per participar en el Concurs Internacional del Festival de Locarno, que se celebrarà entre el 2 i el 12 d’agost. Es tracta del seu primer llargmetratge i ha estat rodat a la seva ciutat natal, amb el suport de l’oficina municipal El Prat Film Office.

Tot i tractar-se del seu primer llargmetratge, Ferrés no s’estrena en aquest ocasió en el circuit internacional de premis cinematogràfics. Ja ho va fer amb el curt documental ‘Los desheredados’, amb què va ser premiada en la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes, en els Goya i en els Gaudí. El seu primer treball, no només es va projectar a una vuitantena de festivals, sinó que es va estrenar a cinemes de tot l’estat de forma autònoma, essent el primer cop que un curtmetratge es presentava sense acompanyar un llargmetratge o en el marc d’un programa més ampli.

Si amb aquell treball la pratenca retratava el seu pare davant del tancament del negoci familiar, amb ‘La imatge permanent’ ens parla d’una mare adolescent del sud d’Espanya que desapareix enmig de la nit. 50 anys més tard i a molts quilòmetres, una introvertida directora de cinema la troba quan cerca persones que expliquin els seus records de quan van mudar-se de ciutat.( Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×