La platja del Prat es torna a quedar sense bandera blava
Publicado el 8 de mayo de 2024

Fa poc van conèixer que degut a una sentència del Tribunal Suprem, l’aparcament al nostre litoral es veuria molt restringit.

Les males notícies sobre la platja del Prat no paren d’arribar, si fa poc van conèixer que l’aparcament al nostre litoral es veuria molt restringit degut a una sentència del Tribunal Suprem, ara saben que la nostra platja es queda, un any més, sense el distintiu bandera blava que valora diferents aspectes de la nostra costa.

Seran 95 platges i 23 ports, guardonats amb la Bandera Blava 2024 a Catalunya, cap de la nostra ciutat.

Un distintiu a escala internacional

El Jurat Internacional Bandera Blava de la Foundation for Environmental Education (FEE) és qui atorga anualment el distintiu Bandera Blava en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) que gestiona la campanya a l’Estat espanyol, i que compta amb la col·laboració de les administracions públiques que gestionen les zones de bany i la qualitat microbiològica de les seves aigües. Cal tenir en compte que són els municipis costaners els que sol·liciten cada any, de forma voluntària, les candidatures de les seves platges.

Aquest guardó reconegut a escala internacional que s’atorga en 47 països dels cinc continents, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, la qualitat de l’aigua de bany ha d’haver obtingut la classificació Excel·lent que estableix la Directiva 2006/7/CE que regula la gestió de la qualitat de les aigües de bany.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×