L’aeroport celebrarà actuacions musicals en directe aquest estiu.
Publicado el 19 de junio de 2023

Serà un dels 20 aeroports d’AENA que participarà en aquesta iniciativa.

Aena aposta aquest estiu per la música, el ball i la cultura en els seus aeroports amb la campanya ‘Sent el ritme’. Una iniciativa que acollirà espectacles de ball i concerts en directe, acompanyats d’altres accions com sortejos i regals per als passatgers, amb l’objectiu que aquests gaudeixin d’una experiència divertida i agradable durant el seu pas pels aeroports.

La proposta, sota el lema “Viu la música en cada racó de l’aeroport”, es desenvoluparà en més de 20 aeroports de la xarxa d’Aena

Les diferents activitats de ‘Sent el ritme’ seguiran el recorregut natural del passatger, situant-se en punts clau dels aeroports. Estan dirigides als diferents perfils d’usuaris; per això inclouran espectacles relacionats amb tots els estils de música i diferents tipus de flashmobs.

L’Aeroport del Prat acollirà el 28 de juny una jornada d’espectacles amb diverses actuacions i flashmobs.

La campanya d’Aena té com a objectiu fonamental la millora de l’experiència dels passatgers en el seu trànsit per les instal·lacions aeroportuàries, proposant-los arribar amb temps per a viure una experiència única, en un ambient de ritme i diversió, al mateix temps que poden gaudir de l’àmplia oferta de botigues i restauració. La companyia aposta amb aquesta iniciativa pel foment i la promoció de la música, dins del seu compromís d’apropar la cultura als aeroports.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×