L’Aeroport del Prat crearà 930 places controlades per a l’estacionament de motocicletes
Publicado el 25 de enero de 2024

L’actuació permetrà millorar la seguretat i la disponibilitat de places per aquest tipus de vehicles, així com l’ordenació dels accessos i les zones de pas.

L’Aeroport del Prat disposarà a partir del proper 6 de febrer d’un nou espai per a l’estacionament controlat de motocicletes. L’aparcament de superfície de la Terminal T1 es reorganitzarà per incorporar 930 places controlades per a aquest tipus de vehicles.

La creació d’aquest espai controlat per a motocicletes permetrà millorar la seguretat d’aquests vehicles i l’ordenació als accessos i zones de pas, així com incrementar la disponibilitat d’estacionament per als usuaris que utilitzin aquest mitjà de transport per als seus desplaçaments a l’aeroport.

Així mateix, s’han millorat els espais gratuïts per a motocicletes de la Terminal T2, que passarà a disposar de cinc zones per a l’estacionament sense cost d’aquests vehicles. Aquests espais estan repartits en diferents punts al llarg de la terminal, prop de les parades de la llançadora gratuïta entre terminals de la T2B i la T2C, per facilitar el trasllat d’aquells usuaris que necessitin desplaçar-se a la Terminal T1.

Per la posada en marxa del nou aparcament, s’ha incrementat la senyalització indicativa i es realitzaran accions informatives destinades a donar a conèixer al personal de l’aeroport i als usuaris ocasionals els nous accessos, el seu funcionament i les alternatives d’estacionament. 

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×