L’Aeroport del Prat supera els nivells prepandèmia a l’operativa especial pel Mobile World Congress 2024
Publicado el 22 de febrero de 2024

Les aerolínies oferten més d’1,5 milions de places, un 12% més que l’any 2023 i un 2,04% més que durant l’última edició prepandèmia.

L’Aeroport del Prat incrementarà la seva activitat durant els dies del Mobile World Congress (MWC). Aena activarà la seva operativa especial durant el període d’augment d’afluència de passatgers relacionats amb el congrés, prevista aquest any des del divendres 23 de febrer al diumenge 3 de març. 

Durant aquests dies, el nombre de moviments comercials programats arriba fins als 8.470, el que suposa un augment del 10,82% respecte als vols programats durant l’edició de l’any passat (7.643). Així mateix, aquest 2024 se superen també, amb un increment del 2,97%, les xifres de l’edició del 2019, quan es van registrar 8.226 operacions. El dia amb més vols comercials programats serà el divendres 1 de març, amb 932 operacions, seguit del divendres 23 de febrer, amb un total de 910 vols.

El nombre total de seients que s’oferten per a aquests dies arriba a 1.563.818, un 12% més que les places programades durant l’edició de l’any passat (1.396.211), superant també en un 2,04% l’oferta de l’última edició prepandèmia, que va arribar als 1.532.522 seients ofertats. El dia amb més seients ofertats serà també el divendres 1 de març, amb 172.306 places, seguit del divendres 26, amb un total de 167.176.

Les principals aerolínies que operen rutes intercontinentals tenen previst reforçar la seva operativa per satisfer la demanda prevista, programant vols addicionals, incrementant places business, o fent canvis a la seva flota per volar amb aeronaus de major capacitat.

Increment de serveis i entreteniment

L’Aeroport incrementarà també els serveis als passatgers per adequar-los a l’augment d’afluència a les instal·lacions i reforçarà l’oferta per als passatgers VIP i Premium en serveis com el Pàrquing VIP, el Fast Lane, Meet&Assist, i a les quatre Salas VIP de què disposen els passatgers a totes dues terminals, així com a la Sala Premium, per als passatgers que volen gaudir d’un pas més exclusiu per les instal·lacions.

Així mateix, durant els dies del MWC’24, els passatgers de l’aeroport trobaran una proposta d’entreteniment que els permetrà gaudir d’una experiència futurista. L’Sky Centre de la Terminal T1 acollirà una instal·lació tecnològica amb pantalles transparents i una projecció hologràfica, al costat d’un espai on podran crear, amb eines d’intel·ligència artificial, imatges de com serà l’Aeroport del futur.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×