L’aeroport inicia la regeneració del paviment de la pista principal
Publicado el 2 de marzo de 2023

Les obres inclouen la pavimentació de l’àrea de rodatge de la pista i la substitució de les llums d’abalisament, entre d’altres i suposen una inversió de 4,7 milions d’euros.

Aena iniciarà el proper dissabte 4 de març les obres de regeneració del paviment de la pista 06L/24R (la principal) de l’Aeroport del Prat. S’actuarà en el tram comprès entre els carrers de rodatge R6 i R1 excloent el creuament amb la pista 02/20. Els treballs, que s’emmarquen en el manteniment habitual de la infraestructura, suposen una inversió de 4,7 milions d’euros.

Amb la finalitat de compatibilitzar el manteniment amb l’activitat aeroportuària, els treballs han estat programats per minimitzar el seu impacte en l’operativa. De manera coordinada amb les aerolínies s’ha ajustat la planificació de vols durant el període d’obres per tal que les companyies aèries puguin adaptar la seva programació a les actuacions de millora.

Com és habitual en aquestes intervencions, aquest manteniment implicarà el tancament de la pista 06L/24R durant 14 dies. A més, durant el mateix període, els treballs amb afectació a la pista 02/20 s’estendran durant dues jornades per a la seva pavimentació i senyalització.

La intervenció també inclou el fresat i la pavimentació de l’àrea de rodatge de la pista 06L/24R i una actuació complementària dins dels 90 metres de l’eix de la pista 02-20. A més, en totes dues zones es realitzarà la reposició de llums d’abalisament, la substitució de les caixes base, l’execució de fregues i estesa de nou cablejat secundari i el repintat de la senyalització horitzontal de les pistes. El termini previst per a l’execució de la totalitat de les obres és de vuit mesos.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×