L’Aeroport organitza una jornada de ball i música en directe
Publicado el 30 de junio de 2023

La iniciativa ha inclòs espectacles amb diverses actuacions en viu i flashmobs

L’Aeroport del Prat ha acollit dimecres 28 de juny una jornada d’espectacles en viu, amb la que Aena aposta aquest estiu per acostar la música, el ball i la cultura als passatgers dels seus aeroports a través de la campanya ‘Sent el ritme’.

Aquesta iniciativa inclou espectacles de ball i concerts en directe, acompanyats d’altres accions com sortejos i regals per als passatgers, amb l’objectiu que aquests gaudeixin d’una experiència divertida i agradable durant el seu pas pels aeroports.

Les diferents activitats de ‘Sent el ritme’ segueixen el recorregut natural del passatger, situant-se en punts clau de l’aeroport. Estan dirigides als diferents perfils d’usuaris, abastant espectacles relacionats amb tots els estils de música.

Durant aquesta jornada musical, els passatgers de l’Aeroport han pogut gaudir de trencadores sessions de breakdance de B-Boys, originals coreografies de dansa sobre patins, l’harmonia vocal de les actuacions del grup A Capella i d’espectaculars flashmobs al centre de la terminal.

Campanya «Sent el ritme»

La campanya «Sent el ritme» d’Aena té com a objectiu fonamental la millora de l’experiència dels passatgers durant el seu trànsit per les instal·lacions aeroportuàries, proposant-los arribar amb temps per viure una experiència única en un ambient de ritme i diversió, alhora que poden gaudir de l’àmplia oferta de botigues i restauració. La companyia aposta amb aquesta iniciativa pel foment i la promoció de la música, dins del seu compromís d’acostar la cultura als aeroports.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×