L’alcalde Mijoler proposa ampliar la xarxa de camins escolars el proper mandat
Publicado el 13 de abril de 2023

Aquest ha estat un dels compromisos exposats en la nova sessió del cicle Parlem de…, sobre educació, que ha comptat amb la participació de la directora de l’escola Charles Darwin Vanessa Rubio i l’assistència d’una cinquantena de persones.

L’alcalde del Prat Lluís Mijoler ha proposat ampliar el mandat vinent la xarxa de camins escolars que s’ha començat a desplegar en els darrers anys a la ciutat. Així ho ha dit en una nova sessió del cicle de trobades Parlem de…, dedicada a l’educació, que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda als Jardins de la Pau, i que ha comptat amb la participació de la directora de l’escola Charles Darwin Vanessa Rubio.
“Hem tingut una conversa molt agradable, hem parlat del paper de la comunitat en l’educació d’aquests nens i nenes que seran els ciutadans del futur, ciutadans del Prat, i com des dels centres educatius contribuïm a aquest creixement personal, a aquest esperit crític, i acompanyats dels programes que ens donen suport”, ha exposat la mestra i directora d’aquesta escola pratenca.
Durant aquesta conversa, l’alcalde s’ha compromès a seguir desplegant els camins escolars com a eina per consolidar la ciutat educadora que vol ser el Prat, afavorir l’autonomia dels infants i joves, millorar l’entorn dels centres educatius, consolidar les xarxes de cura i coresponsabilitats als barris i promoure una mobilitat més saludable i sostenible.
Els camins escolars s’han començat a desplegar durant aquest mandat al Prat arran d’una proposta dels pressupostos participatius 2017-2019. Compten amb camins escolars  les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull, Galileo Galilei i Escola Bressol La Blaveta. Els camins escolars es van enllestir a l’inici del mandat i es van posar en marxa passada la pandèmia, que ha condicionat el seu desplegament posterior.
Mijoler i Rubio han intercanviat idees en una trobada als Jardins de la Pau que han seguit una cinquantena de persones. Aquesta és la tercera sessió del cicle Parlem de…, que va arrencar amb una conversa de Lluís Mijoler sobre drets dels animals amb Víctor Manzanares i també ha comptat amb una sessió sobre treball amb Jordi Martí i Sindy Carmona, sindicalistes de CCOO i treballadors de l’aeroport i de la planta d’Amazon al Prat.
Durant el proper mes, l’alcalde i candidat del Prat en Comú Podem intercanviarà idees sobre com millorar el Prat en matèria de Feminismes i LGBTI amb Valle Alcaide i Marta Mansilla, membres d’Orgull Potablava; de Cultura, amb Sheila Fernández i Anna Mitjans, membres del Teatre Kaddish; Sant Cosme, amb Juan Bote, d’Amics Potablava; de Cultura Popular, amb Pepo Gelabert, de la Colla de Diables del Prat; d’agricultura, amb Xavi Oliva, de la Cooperativa Agrícola; d’esport, amb Albert Valldosera, del Bàsquet Pratenc, i Stefy Gallego, del CB Prat; de joventut, amb Raúl Periáñez i Lucía Eslava; i de gastronomia, amb Juan Cruz, cuiner del restaurant el Cortijo; Lola Casanovas, de Lola’s Brunch; i Yuri Rodríguez, del Regust; tots ells membre de Cooking Group. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×