Operació conjunta de Mossos i Guàrdia Civil
Publicado el 15 de marzo de 2024

Tot i que la operació va tenir l’epicentre a Tarragona també es va fer una actuació a la Plaça del barri d’Orcasitas de la nostra ciutat.

El passat dimecres la nostra ciutat va viure una nova actuació contra de delinquència organitzada.

Un dispositiu conjunt amb Guàrdia Civil de Tarragona i la DIC de Tarragona, una investigació derivada del cas SENTINEL, desplegat el mes de setembre de l’any 2022.

El grup desarticulat se l’investiga per falsificació de moneda, tràfic de drogues, tinença d’armes de foc i pertinença a grup organitzat.

En aquest dispositiu van participar per part de Mossos, efectius del Grup Especial d’Intervenció (GEI), Àrea de Recursos Operatius (ARRO), de la DIC, de Policia Científica i la Canina. Per part de Guàrdia Civil, grups d’assalt i la Canina.

El desplegament va comptar amb 150 efectius policials per dur a terme les diferents entrades simultànies que van estar concentrades sobretot a la demarcació de Tarragona. Pel que fa a la nostra ciutat es va efectuar una entrada a un habitatge de la Plaça del barri d’Orcasitas. La investigació està sota secret d’actuacions.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×