Precarietat al Barri de les Palmeres del Prat de Llobregat
Publicado el 28 de marzo de 2024

Carta dels lectors. El Prat al dia publica íntegrament les cartes dels seu lectors sense aplicar cap tipus de retallada ni de censura; es per això que les opinions expresades pertanyen en exclusiva als seus autors.

Bon dia, senyors, senyores,

Efectivament han passat més de 45 anys des de que AENA va incloure el barri al Plan Director i després de molts anys i diferents situacions estem igual, afectats com a àrea de protecció aeroportuària i els terrenys són d’ús rústic. Als últims 5 anys s’han aprovat per unanimitat dues mocions de suport al barri, al Plè d l’ajuntament, però la situació continua enquistada i sense solució de desafectació a curt termini. Com ha passat tant de temps i no es posible fer obres de caràcter major, no ens podem adequar a l’ITE dels edificis, període que ha expirat al 2017 (les cases son de construcció any 1950). 

Demanem al vostre medi treure aquesta informació perquè es una situació ridículament perpetuada amb la que possiblement AENA juga amb el barri com a moneda de canvi per ampliar l’aeroport per exemple.

Gràcies per la seva atenció.

Salutacions

Òscar Jurado

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×