Protecció Civil desactiva el PLASEQCAT un cop resolta l’emergència a la depuradora del Prat 
Publicado el 10 de noviembre de 2022

Finalitza un episodi que ha causat preocupació i expectació ,a la vegada que fa encara més palés els riscos químics als que estem exposats els pratencs.

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat el Pla especial d’emergències per risc químic a Catalunya PLASEQCATiniciat a les 22:56 hores per l’incendi a la depuradora del Prat de Llobregat.

Els Bombers de la Generalitat, que han treballat al llarg de la nit amb 12 dotacions, havien donat per controlat l’incendi a les 05h de la matinada. A partir d’aquell moment, però, han continuat segellant amb escuma les zones afectades pel foc i prenent mesures de control ambiental. A primera hora del matí han revisat les instal·lacions afectades per descartar presència de punts calents i han començat a inspeccionar l’estructura dels edificis cremats, que han quedat precintats com a mesura de seguretat. A les 10.50h, amb l’incendi extingit, ha començat a retornar als seus respectius Parcs.

L’Agència Catalana de l’Aigua ACA continua valorant la zona i a hores d’ara no ha observat afectació a les aigües del Riu Llobregat ni del mar.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han valorat si hi havia persones ferides a conseqüència de l’incendi, ha informat que no consta cap persona afectada.

Al lloc s’han desplaçat operatius de Bombers, Mossos, Policia Local i personal del SEM. L’Ajuntament del Prat de Llobregat va activar el seu CECOPAL on, a més d’autoritats, hi havia responsables de Protecció Civil municipal.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×