Sis policías interins reforcen la vigilància de la platja del Prat
Publicado el 1 de agosto de 2023

L’ús indegut de la targeta de mobilitat reduïda és una de les incidències que el cos destaca aquesta temporada.

La Policia Local del Prat reforça durant els mesos d’estiu, especialment els divendres, dissabtes i diumenges, el seu servei a la platja. L’objectiu és garantir la bona convivència entre les persones usuàries i regular les diferents modalitats de mobilitat amb què s’accedeix a la platja en un context de gran afluència de veïns i veïnes del municipi però també de visitants d’altres llocs. Sis agents interins, provinents de la borsa que es va crear en la darrera promoció, conformen el dispositiu, que opera en torns de matí i de tarda i que és l’encarregat de tancar l’accés de vehicles a la platja quan s’assoleix el límit d’ocupació.

Des del 12 de maig fins al 31 de juliol, la policia ha portat a terme 287 actuacions al Passeig de la Platja i 88 a la Carretera de la Platja. La majoria tenen a veure amb una funció preventiva en l’àmbit de la seguretat ciutadana i amb la regulació del trànsit. No obstant això, des del cos posen de relleu les 24 denúncies que han posat per ús indegut de la targeta d’aparcament per a persones mobilitat reduïda.

Així, s’ha detectat que hi ha persones que fan servir l’acreditació d’una altra o que en fan fotocòpies per tal de gaudir de facilitats de circulació, d’estacionament i d’aparcament que no els corresponen. La policia destaca la manca de civisme i empatia envers al col·lectiu que realment necessita les places reservades i destaca  les mostres d’agraïment per part d’aquest per les sancions econòmiques que s’estan aplicant.

La ciutadania, en general, valora molt positivament la tasca que desenvolupa el cos municipal a la platja i el servei de proximitat, que permet prevenir un gruix important de les infraccions. (Nota de Premsa)

Comentarios

1 Comentario

  1. Eloy

    De la misma forma podrían vigilar los estacionamientos del centro Sagnier y del Julio Méndez que siempre están ocupados par coches sin distintivo. Yo llamé una vez a la policía local porque no podía aparcar y no llegó nadie después de 20 minutos, tuve que marcharme, cosa que no hizo ningún vehículo que estaba estacionado.

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×