Tornen els actes de celebració de la Diada.
Publicado el 9 de septiembre de 2022

Com en anys anteriors, els actes commemoratius al Prat tindran lloc demà, dissabte 10 de setembre, un dia abans de la celebració de la Diada . 

Els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Prat retornen enguany al format habitual que tenien abans de la pandèmia. Per tal de commemorar la Diada, es farà al Prat l’acte institucional i l’ofrena floral, precedits de la tradicional ballada de sardanes.

Com en anys anteriors, els actes commemoratius al Prat tindran lloc demà, dissabte 10 de setembre, un dia abans de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya (11 de setembre). L’acte institucional i l’ofrena floral s’iniciaran a les 20 h a la Plaça de Mestre Estalella i estaran precedits de la ballada de sardanes, amb la Cobla Baix Llobregat, que se celebrarà en aquest mateix espai a les 19 h.

Per part de l’Ajuntament del Prat, assistiran a l’acte institucional l’alcalde, Lluís Mijoler, i representats dels grups municipals de El Prat En Comú, PSC, ERC i Podemos. L’ofrena floran la faran tant representants del consistori com d’entitats de la ciutat, sindicats i partits polítics.

L’acte estarà amenitzat amb actuacions musicals i de gegants, que aniran a càrrec de la Unió Filharmònica del Prat, l’Associació Gegantera Recreativa i l’Associació Gegantera Delta del Prat de Llobregat i l’Associació Societat Coral Recreativa Lo Llobregat de Les Flors. S’interpretarà El cant de la Senyera i Els Segadors i la Sardana del Prat.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×