El PSC reconeix l’existència d’un problema de seguretat ciutadana a la ciutat
Publicado el 23 de noviembre de 2022

Un dels socis del govern municipal organitza una trobada a la seva seu per tractar aquesta problemàtica amb la delegada del govern central.

Tot i que fins ara la versió oficial és que a la nostra ciutat no hi han problemes de seguretat ciutadana, aquest dilluns el PSC del Prat que co-governa l’ajuntament va organitzar una trobada a la seva seu per tractar la que es, en paraules del primer tinent d’alcalde Juan Pedro Pérez, «una de les principals preocupacions de la ciutadania del Prat».

La trobada a la que va participar la Delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay per abordar aquesta problemàtica va tenir un missatge clar : “S’ha d’apostar per la Seguretat Ciutadana com una política pública estratègica de primer nivell. Sense seguretat no hi ha llibertat, ni benestar ni tampoc justícia social. Per això, defensar la seguretat és d’esquerres” ha argumentat Juan Pedro Pérez, candidat socialista a l’alcaldia del Prat.

El primer tinent d’alcalde i candidat socialista a la alcaldía del Prat creu que cal millorar la seguretat ciutadana: “Al Prat serà imprescindible, entre d’altres mesures, reforçar el paper de la Policia de proximitat, incorporar mitjans tecnològics, incrementar la dotació de mossos d’esquadra i prendre mesures realment eficaces contra les ocupacions il·legals. Els i les socialistes defensem la seguretat ciutadania sense complexos i no hem de permetre que la dreta ens tregui aquest discurs”.

Maria Eugènia Gay ha reflexionat en profunditat sobre la seguretat, que considera un pilar de l’estat del benestar i una conquesta per la llibertat, la igualtat i la fraternitat. Ha posat de relleu la importància que tenen les polítiques de seguretat des de tots els àmbits, començant per la pau mundial fins a la seguretat als carrers dels municipis com el Prat: “la ciutadania mereix poder conviure en entorns segurs que permetin exercir els seus drets i llibertats en un marc de confiança i estabilitat plenes que han de garantir les administracions”.
La Delegada del Govern ha remarcat la importància de la cooperació entre les forces i cossos de seguretat per lluitar contra els delictes que més preocupen actualment: la criminalitat organitzada, la multi-reincidència, els delictes sexuals i la ciberdelinqüència, així com la necessitat d’avançar en la incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques de seguretat.

Tot plegat ens deixa un missatge clar a la nostra ciutat hi ha un clar problema de seguretat ciutadana, segurament no és la única ni la que més gran el té, però aquest problema hi és, no es pot negar l’evidència i per tant cal combatre’l.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×