Els Mossos d’Esquadra resolen tres robatoris violents a Sant Boi de Llobregat i El Prat de Llobregat
Publicado el 13 de febrero de 2023

L’investigat ja es troba ingressat a presó des del passat 30 de gener per un robatori violent que va fer a Barcelona.

Imagen de archivo. No se corresponde con la actuación.

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Sant Boi de Llobregat i del Prat de Llobregat han resolt l’autoria de tres robatoris violents, dos d’ells a Sant Boi de Llobregat i un més a El Prat de Llobregat perpetrats entre el desembre de 2022 i el gener de 2023 per un mateix presumpte autor, un home de 29 anys.

La investigació es va iniciar arran d’un primer robatori, el dia 30 de desembre de 2022, quan un home va entrar a robar en un domicili de Sant Boi de Llobregat i, en veure’s sorprès per qui habitava el pis, un home de 76 anys, el va agredir violentament i li va provocar greus lesions físiques, a conseqüència de les quals va haver d’estar un mes i mig ingressat en un centre hospitalari.

Només tres dies després, el 2 de gener, un home assaltava una botiga de compra venda de metalls preciosos de Sant Boi de Llobregat i va agredir violentament la treballadora del local, mentre l’amenaçava amb un ganivet de grans dimensions.

Els investigadors van relacionar aquests dos robatoris a Sant Boi amb un altre perpetrat el 8 de desembre al Prat de Llobregat en una assessoria. En aquest cas un home va agredir i causar lesions greus a una treballadora de l’assessoria.

Comentarios

1 Comentario

  1. Gaspar Barahona Gomez

    Coincido en la la opinión anterior , muy mal acertada la incorporación de la foto en la noticia esto se podría interpretar como un caso de racismo grafico

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×