Els treballadors de GyD comencen una vaga indefinida
Publicado el 4 de noviembre de 2022

Va començar ahir , demanen augments salarials i plus transport.

Segons ens informen fonts sindicals, la suma de la inflació disparada, l’augment encara més alt del preus dels carburants i els baixos salaris que s’abonen a la major de la plantilla de l’empresa han dut a una situació insostenible.

Els increments salarials introduïts el gener de 2022 van quedar molt lluny de la inflació, que ja estava al 6,5%. La pèrdua de poder adquisitiu s’ha anat agreujant durant l’any 2022 i ha comportat que molts treballadors i treballadores estiguin invertint gran part del salari en poder venir a treballar i no puguin arribar a final de mes ni tan sols inflant-se a fer hores extres.

Les mateixes fonts sindicals asseguren que tot això es dona en un context en el que l’empresa, tant a nivell espanyol com global, no para de mostrar resultats econòmics cada cop més bons.

G+D MSI és una subsidiària del grup alemany G+D, amb presència a molts països i líder del mercat de targetes intel·ligents i sistemes d’identificació, que no ha parat de créixer en els últims anys tant a nivell espanyol com internacional. A l’estat espanyol disposa de dos centres de treball.

Convocada una vaga indefinida.

La Secció Sindical de SUT, majoritària en la representació dels dos centres de l’empresa, assegura que ha estat mesos intentant negociar amb l’empresa increments salarials i compensacions específiques pel desplaçament, però la voluntat negociadora de l’empresa ha estat nul·la.

És per aquest motiu que han convocat una vaga indefinida a partir de les 6h del dia 3 de novembre de 2022 en els dos centres, amb una taula reivindicativa que reclama augments salarials que compensin la inflació i específicament la pujada del preu dels carburant.

Des del sindicat SUT afirmen que el seguiment molt gran durant l’inici de la jornada d’ahir.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×