ERC del Prat escull nova exexutiva
Publicado el 3 de marzo de 2024

La Secció Local d’ERC al Prat ja té nova Executiva encapçalada per Meritxell Charavia.

El passat dijous 22 de febrer a les 18:30 de la tarda, a l’Hotel d’Entitats, la militància d’ERC del Prat de Llobregat va escollir la nova executiva pels pròxims dos anys. Aquesta ha estat encapçalada per Meritxell Charavia com a presidenta de l’Executiva. L’acompanyen Núria Hernández com a Secretària General, Sergi Morales ocupant la Secretaria de Finances, Imatge i Comunicació per Pere Joan Vinuesa, Secretaria de Feminisme per Anna Torres, Política Municipal per Òscar Hinarejos i finalment la Secretaria de Transició Ecològica per Marcel Camps.
Ariadna Valezka Castillo romandrà en el càrrec de representant del Grup Municipal i Adrià Belinchón com a representat del Jovent Republicà, en l´executiva. .

Durant la primera part de l’acte, el president sortint Toni Guevara va fer un repàs dels últims dos anys al cap de l’executiva posant èmfasi en la consolidació dels tres regidors del Grup Municipal. Tot seguit, i després de ser escollida per unanimitat, la nova presidenta de l’Executiva local, Meritxell Charavia, va agrair els esforços dels darrers anys a l’anterior executiva i va dirigir el seu discurs centrant-se en les fites més rellevants a assolir, com són l’augment de la cohesió social de l’entorn d’ERC, reforçar la proposta feminista de la formació, l’economia i potenciar la participació del Jovent, com a pilars del nou projecte. .

Meritxell Charavia esdevé la primera dona a ser presidenta de la Secció Local del Prat.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×