Esquerra Republicana tanca el seu cicle de col·loquis de ciutat
Publicado el 2 de noviembre de 2022

Debatent sobre educació, cultura i llengua .

El dijous 27 de novembre al vespre, prop d’una trentena de persones es van congregar a l’Hotel d’Entitats del Carrer Lo Gaiter del Llobregat per debatre sobre educació, cultura i llengua a la ciutat, concloent així el cicle de col·loquis que la formació republicana havia encetat mesos enrere.  

El col·loqui ha comptat amb les intervencions inicials dels pratencs Marta Xirinachs, qui fou Subdirectora de Política Lingüística del Govern de la Generalitat, i Marc Pardo, mestre i assessor tècnic del Departament d’Educació de la Generalitat. Aquests dos han exposat com veuen la ciutat en aquestes matèries i han aportat la seva expertesa amb idees per millorar-la. Tot seguit, s’ha encetat un debat amb el públic, les conclusions del qual la formació republicana pretén incloure en el seu programa polític de millora de la ciutat de cara a les properes eleccions municipals de 2023.  

El regidor i candidat a l’alcaldia republicà, Jordi Ibern, s’ha mostrat satisfet per com han funcionat aquests col·loquis i espera poder seguir treballant en el projecte de ciutat dels republicans des de la proximitat, amb la participació del màxim d’agents socials i ciutadans possibles.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×