Gerard Valverde celebra el desallotjament de la Casa de la Paperera i reclama que se n’executin més a altres punts de la ciutat
Publicado el 20 de mayo de 2023

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, celebra que després de les queixes reiterades dels veïns i veïnes que han hagut de conviure amb aquesta situació durant molt de temps, s’hagi efectuat el desallotjament dels ocupes de la Casa de la Paperera.

No obstant, des de la formació lamenten que aquest no s’hagi produït abans, després de mesos d’abandonament per part de l’Ajuntament que ha fet que els veïns i veïnes hagin patit problemes de convivència que s’ha afegit a la situació d’incertesa que han viscut durant anys degut al projecte del Prat Nord i a les contínues variacions del mateix.

En aquest sentit, el candidat de la formació, exigeix una solució definitiva que desafecti el sector format pels carrer Majors, Urgoiti i Ponsich garantint-ne la seva integritat i assegurant la conservació del patrimoni industrial que acull amb l’objectiu de dignificar-lo després d’anys d’oblit.

A més a més, el candidat reclama que es desallotgin els ocupes que generen problemes de convivència a altres punts de la ciutat i que es reconegui que és una problemàtica que existeix al Prat ja que en el darrer període del que es tenen dades completes comprès entre el 2016 i 2019 hi van haver prop de 300 ocupacions il·legals al municipi.

En aquest sentit, demana un pla local contra les ocupacions que faci front al problema impulsant mesures com ara la creació d’una unitat policial anti-ocupacions i un servei d’assessorament jurídic als veïns i veïnes que en pateixen les conseqüències en forma d’incivisme i de degradació de la convivència tot garantint alternatives habitacionals pels implicats i implicades.

Des de Junts pel Prat, consideren que cal afrontar el problema amb fermesa per evitar situacions com la que s’ha viscut els darrers mesos al Barri Nord es cronifiquin en el temps (Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×