Gerard Valverde demana que l’Ajuntament augmenti la plantilla de la policia local
Publicado el 4 de febrero de 2023

Junts pel Prat, reitera a l’Ajuntament que augmenti la plantilla de la policia local per afrontar els reptes en seguretat que té el nostre municipi.

El candidat a l’alcaldia Gerard Valverde ha exigit a l’ajuntament que compleixi amb els compromisos adquirits amb la policia local del Prat, i augmenti la seva plantilla.

«Durant massa anys, els agents de la policia local han hagut de treballar en unes condicions laborals límit, amb manca de recursos i efectius, que es reflexa clarament en la quantitat desproporcionada d’hores extres que la plantilla actual ha de realitzar. Les jubilacions que s’han de produir en el proper període poden arribar a provocar una situació preocupant pel Prat i la seva ciutadania tenint en compte la tardana reposició d’agents acumulada dels darrers anys.»

En paraules d’en Gerard Valverde, és molt preocupant aquesta situació de la plantilla de la nostra policia, no tan sols per aquest conflicte sobre la millora de les condicions laborals dels agents amb l’ajuntament, sinó per com aquesta situació afecta a la seguretat de la ciutadania, comerços i serveis pratencs. No és acceptable, afegeix, que per exemple hi hagi nits on només hi ha disponible un únic cotxe patrulla per tota una ciutat com el Prat, i insta a l’ajuntament a posar fi a aquesta situació amb un reforç urgent de plantilla, a més de millores de les esmentades condicions de treball.

Des de Junts pel Prat, manifesten la seva voluntat de treballar per millorar la seguretat de la ciutat, donat que és la principal preocupació dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×