Gerard Valverde denuncia males olors per l’excés obres i demana solucions urgents
Publicado el 23 de julio de 2022

Junts pel Prat denúncia l’aparició de males olors degut a la gran multitud d’obres que s’estan realitzant a la ciutat.

El candidat de Junts pel Prat, Gerard Valverde, ha denunciat l’existència de males olors al municipi, problema que s’ha vist incrementat per l’excessiva concentració d’obres al Prat al mateix temps i que s’ha vist aguditzat pels forts episodis de calor de les darreres setmanes.
El candidat juntaire, s’ha queixat de la falta de planificació de l’equip de govern de la ciutat que ha portat a que gran quantitat d’obres s’estiguin realitzant en el mateix moment ocasionant diversos problemes com ara l’increment de la presència de rates i l’aparició de males olors en diversos punts del municipi. Segons el candidat, aquest fet només s’explica per la “inauguritis” pròpia de la proximitat de les eleccions municipals de l’any 2023.
Per aquest motiu, des de Junts pel Prat, han fet una bateria de propostes a l’Ajuntament del Prat per tractar de fer front al problema de les males olors per evitar que esdevingui més greu. Algunes d’aquestes mesures tenen un caràcter més immediat com ara la instal·lació d’un sistema de vàlvules de plàstic als embornals de les clavegueres que actuen com a inhibidors de les males olors o la implementació o l’ús de productes neutralitzadors de l’olor en la neteja viària com és la vainilla. Altres d’aquestes mesures són a mitjà termini com ara l’elaboració d’una Ordenança Municipal de Males Olors que estableixi un règim sancionador i la implementació de l’aplicació Nassap que és una plataforma de col·laboració ciutadana per a detectar i registrar els punts amb més problemes de males olors. Des de la formació política, insisteixen en què aquestes mesures ja s’estan aplicant a altres municipis i han donat resultats positius.
Des de Junts pel Prat manifesten la voluntat de seguir treballant per oferir solucions a les queixes i inquietuds dels veïns i veïnes de la ciutat. (Nota de premsa)

Comentarios

1 Comentario

  1. José Dólera

    Cuando hicieron la obra de la calle Sant Pére ,9 meses, me preguntó si usted o su partido protestaron por las malas olores y las ratas 🐀 ,yo nunca leí nada. Lo que tenemos que hacer es ayudar más y protestar menos. La calle Sant Pére ahora es un paseo para los ciudadanos y los perros 🐕 y no he visto que se queje cuando las mascotas defecan en la calle y sus dueños ni lo recogen.

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×