Gerard Valverde es compromet a la creació d’un mínim de 500 places d’aparcament gratuïtes al Prat
Publicado el 19 de mayo de 2023

El candidat de Junts pel Prat a l’alcaldia, Gerard Valverde, insisteix la creació d’un mínim de 500 places d’aparcament gratuïtes al Prat en el proper mandat municipal.

L’aparcament és una de les preocupacions més importants dels veïns i veïnes del Prat, tal i com senyalen alguns estudis demoscòpics. Per aquest motiu, l’alcaldable, sosté que cal planificar la construcció i l’habilitació de nous espais d’aparcament, preferentment als extrems o afores de la ciutat per evitar problemes derivats de l’excessiva de concentració de circulació a la ciutat i mitigar l’impacte de la contaminació de l’aire.

Des de la formació, defensen una correcta planificació de l’aparcament que explori aprofitar les alçades i dotar de pisos addicionals determinades zones d’aparcament a la ciutat, com ara el que hi ha a la RENFE o a Cal Gana permetria descongestionar el nucli urbà, i alhora donar resposta a tots aquells ciutadans que necessiten el cotxe per anar a treballar cada dia i no es poden permetre pagar un aparcament privat.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×