Gerard Valverde vol que el Prat esdevingui Capital de la Cultura Catalana
Publicado el 4 de mayo de 2023

Junts pel Prat proposa què el Prat presenti candidatura per esdevenir Capital de la Cultura Catalana amb l’objectiu de mostrar el potencial de les nostres entitats de cultura popular i tradicional de la nostra ciutat.

El candidat a l’alcaldia del Prat de Junts, Gerard Valverde, ha manifestat el seu compromís de què el Prat presenti candidatura per convertir-se en Capital de la Cultura Catalana si surt escollit.

La Capitalitat de la Cultura Catalana és una designació que reben aquells municipis de Catalunya i dels altres territoris de parla catalana que té com a principal objectiu potencial la llengua i la cultura tradicional catalana. Es tracta d’un programa especial d’activitats que dura tot un any i que serveix per posar en valor la tasca de les associacions de cultura tradicional de la ciutat.

Diversos municipis de Catalunya, com ara Igualada, Badalona, Tortosa han ostentat aquesta capitalitat, que ara recau en Lloret de Mar, i l’any vinent tindrà Sabadell.

En aquest sentit, l’alcaldable creu que és una magnífica oportunitat per posar en valor i mostrar arreu del país, el potencial que el Prat i les seves entitats de cultura popular en aquest àmbit.

La proposta de la formació passaria per dissenyar un programa d’activitats liderat per les entitats culturals amb el corresponent acompanyament de l’Ajuntament, però fugint de qualsevol tipus de dirigisme, que serveixi per projectar la feinada que fa l’associacionisme pratenc en l’àmbit cultural arreu del país i potenciar també així també les nostres tradicions.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×