Jordi Ibern proposa que El Prat aculli projectes i equipaments d’innovació i recerca científica
Publicado el 1 de mayo de 2023

El dissabte 29 d’abril pel matí, en Jordi Ibern, candidat a l’alcaldia del Prat per Esquerra Republicana, juntament amb el diputat al Parlament Pau Morales, ha proposat que El Prat pugui esdevenir un espai que aculli projectes i equipaments d’innovació i excel·lència científica.

Ibern ha expressat que els republicans pretenen “treballar des de l’Ajuntament, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, per incorporar a la ciutat a projectes d’innovació i recerca científica que facilitin la instal·lació de centres punters de recerca i universitaris a la ciutat”. En particular, incorporar la ciutat al projecte “Smart Health Community”, o “Comunitat de Salut Intel·ligent”, que està duent a terme la Universitat de Barcelona juntament amb els Ajuntaments d’Esplugues i l’Hospitalet, els Hospitals Sant Joan de Déu, l’Hospital de Bellvitge, l’ICO i el IDIBELL, entre d’altres. És a dir, una aliança biomèdica que potencií la investigació en salut i prevenció de malalties. La nostra ciutat, exposa Ibern, com a espai agroalimentari privilegiat, podria contribuir al projecte oferint-se com a seu d’instal·lacions universitàries i de recerca en matèria de salut agroalimentària.

Participar en un projecte com aquest, afirma Ibern, no només seria molt recomanable per les contribucions que faria en favor de la salut de la gent, sinó també per l’atracció d’inversions i la creació de llocs de treball de qualitat, sobretot jovent local.

Finalment, Ibern ha afegit que aquesta és només una possibilitat, i que la ciutat ha d’estar oberta a d’altres projectes dins d’un àmbit inexistent a la ciutat ara per ara, com és el de la recerca científica i universitària. Si els republicans governen, ha afirmat, faran tot el possible per fer-ho realitat.(Nota de Prensa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×