Junts pel Prat impulsa la reclamació de la Zona Militar de la Platja per a ús de la ciutat
Publicado el 29 de enero de 2024

Junts pel Prat va presentar al darrer plé municipal una moció per a reclamar la Zona Militar de la Platja destinada a l’oci dels membres de l’exèrcit i de les seves famílies per a que sigui cedida per a ús de la ciutat.

El passat ple municipal del mes de gener a l’Ajuntament del Prat el grup municipal de Junts pel Prat va presentar una moció reclamant al Ministeri de Defensa la cessió de la Zona Militar de la Platja per a ús de la ciutat i l’inici d’un procés de diàleg amb l’Estat a tal efecte que fou aprovada amb el suport de l’equip de govern i d’ERC, després de pactar modificacions al text.
La Zona Militar de la platja constitueix un espai ubicat al litoral pratenc que consta d’una superfície de 133 hectàrees de terreny, 12624 m2 de sostre construït, 3166 m2 d’habitatge, 790 m2 d’hoteler i la part esportiva que no es destina a l’oci de membres de l’exèrcit i de les seves famílies i per tant, restringit als veïns i veïnes de la ciutat.
En aquest sentit, el portaveu municipal de Junts pel Prat Gerard Valverde, va insistir que l’objectiu d’aquesta moció era únicament el de recuperar aquest espai per a ús de la ciutat per a que els veïns i veïns del Prat poguessin gaudir-lo, tot respectant els espais naturals protegits i evitant que aquesta es converteixi en un tripijoc en el marc de l’ampliació aeroportuària a la que s’oposa fermament.
El regidor de Junts també va deixar clar que era conscient que es tractava d’un procés llarg i complex, però que podia culminar amb èxit tal i com ja ha passat en cessions d’espais militars en desús a altres municipis de l’entorn, com és el cas de Sant Boi que ha recuperat els terrenys militars de l’antiga caserna militar per a fer-hi habitatge social.
Des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat de treballar per a recuperar aquest espai per a la ciutat i que sigui l’Ajuntament el que decideixi quin ha de ser el seu ús futur.(Nota de Premsa).

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×