Junts pel Prat inicia una recollida de signatures contra la pujada d’impostos locals
Publicado el 10 de noviembre de 2023

El grup municipal de Junts pel Prat s’oposa a la pujada d’impostos locals que planteja l’equip de govern de la ciutat que suposarà un increment de les diferents figures fiscals d’entre un 10 i un 25%.
Des de la formació sostenen que es tracta d’una pujada innecessària tenint en compte que l’Ajuntament del Prat disposa d’un dels pressupostos municipals per càpita més alts de Catalunya. En aquest sentit, defensen que només afegirà més càrrega econòmica als veïns i veïnes de la ciutat en un moment que ja pateixen els efectes de l’alta inflació i de la pujada de les hipoteques derivades de l’alça del tipus d’interès.
De fet el portaveu i regidor de la formació, Gerard Valverde va votar en contra de l’aprovació inicial d’aquesta proposta en el ple municipal del mes d’octubre, tot argumentant que és una mesura que és un contrasentit en un moment econòmic difícil i va criticar que l’equip de govern de la ciutat no hagués plantejat cap mesura de contenció de la despesa en aquells àmbits que no afectin els serveis bàsics dirigits a la ciutadania.
El portaveu de la formació destaca que existeixen Ajuntaments com el cas de Sant Cugat del Vallès, que tot i tenir una situació financera força més complicada que el del Prat, ha decidit congelar els impostos. De fet, la formació va rebre aquest passat dilluns 6 de novembre al tinent d’alcalde d’Economia de l’Ajuntament de Sant Cugat, Carles Brugarolas, per conèixer de prop la seva aposta per no apujar els impostos locals.
El mateix dia, Valverde va anunciar que la seva formació presentarà al·legacions demanant deixar sense efecte la pujada i que iniciaran una campanya de recollida de signatures contra la mateixa a diferents punts de la ciutat durant el mes de novembre.
Des de Junts pel Prat manifesten la seva voluntat de seguir treballant per millorar la ciutat i donar respostes a les necessitats dels pratencs i pratenques. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×