Junts pel Prat referma de nou la seva oposició a la ubicació de Sant Jordi al Fondo den Peixo
Publicado el 20 de abril de 2023

El grup polític local s’oposa de nou a la ubicació de Sant Jordi al Fondo den Peixo i reclama que es torni retorni al format tradicional ubicant la major part de lactivitat a leix format per Ferran Puig, Frederic Soler i la Plaça de la Vila.
La formació política lamenta que lAjuntament persisteixi en la mateixa decisió de lany passat i que va causar el rebuig i la indignació de molts comerciants i veïns de Ferran Puig, Frederic Soler i Plaça de la Vila.
Cal recordar que la decisió , segons Junts pel Prat, es va prendre sense consens i diàleg amb els afectats i sense tenir en compte ni la seva veu ni la seva opinió.
Lalcaldable de la formació, Gerard Valverde lamenta que lAjuntament persisteixi en una decisió que considera errònia ja que descontextualitza la jornada de Sant Jordi del centre de la ciutat i també perquè la seva presa sallunya de la més que necessària participació ciutadana a lhora dabordar aquest tipus de qüestions.
Des de Junts pel Prat també lamenten la negativa de lAjuntament a acceptar la seva petició de muntar la seva paradeta de Sant Jordi a la Plaça de la Vila que havien sol·licitat i manifesta el seu compromís per treballar per retornar la celebració daquesta jornada tan assenyalada a la seva ubicació tradicional.(Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×