L’ Artesà millor sala de Teatre de Catalunya
Publicado el 18 de marzo de 2024

L’equipament ha rebut avui el premi a la millor sala » Joan Antón Benach» a la gala organitzada per l’associació de crítics de Catalunya, Recomana.cat.

Cristina Alonso i Cèsar Compte, co-directors del Teatre Artesà , han estat els encarregats de recollir avui el premi a la millor sala de Teatre de Catalunya » Joan Antón Benach» que entregava l’associació de crítics de Catalunya integrada a la plataforma «Recomana.cat».

El premi té en compte tant la qualitat de l’equipament com la de la seva proposta cultural.

Al seu discurs d’agraiment els dos responsables de l’equipament han destacat la qualitat de sala i programació, la interacció amb la ciutat i la democratització de la proposta cultural i les arts en viu.

El teatre està capitanejat des de 2019 per Cristina Alonso Cèsar Compte. L’edifici de 1919 va tornar a obrir portes cent anys després recuperant el seu ús funcional després d’uns anys de tancament i un període d’obres. Actualment, el conjunt de L’Artesà és un projecte públic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat que aposta per construir ciutadania a través de les Arts en Viu, contribuint al desenvolupament personal i col·lectiu. 

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×