La depuradora esgota places
Publicado el 17 de octubre de 2022

Aclaparador èxit de les infraestructures pratenques a la reserva d’entrades pel festival arquitectònic 48 h Barcelona Open House.

Anualment, edificis i institucions emblemàtiques i curioses de la ciutat comtal obren les seves portes durant el tercer cap de setmana d’octubre, perquè els habitants connectin amb la ciutat a través de sa arquitectura.

Malgrat el nostre municipi no haver-se adherit, encara, de manera oficial a la iniciativa -a la qual ja participen altres pobles del voltant (com és el cas d’Hospitalet, Sitges, o, per descomptat, els diversos districtes de Barcelona)-, els equipaments pratencs que aquest dissabte 22 i diumenge 23 faran portes obertes han suscitat interès entre els fans de l’arquitectura.

Així, la Depuradora d’Aigües residuals (EDAR) ha esgotat sa reserva d’entrades pocs minuts després de començar aquesta, sent destacada pel servidor web d’OH22 com a punt d’interès, per sobre dels més de 300 edificis col·laboradors.

Aquest cap de setmana també serà possible gaudir, sense reserva prèvia, de la visita a construccions emblemàtiques vinculades a la història recent del nostre municipi, dins el terme de Mercabarna i la Zona Franca. Podeu consultar la programació completa al web de 48 h Barcelona Open House.

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×