La JNC del Prat demana crear un Bus Nit que vagi a la platja
Publicado el 14 de septiembre de 2022

La Joventut Nacionalista de Catalunya al Prat (JNC) ha presentat una proposta sobre la creació d’un servei de bus nocturn que connecti el Prat amb la seva platja durant els mesos d’estiu.

La Joventut Nacionalista de Catalunya al Prat ha presentat aquest dimarts una petició a l’Ajuntament on demanaven la creació d’una línia de BUS NIT que connecti la ciutat del Prat amb la Platja durant els mesos d’estiu.


L’organització juvenil política, assegura que El Prat compta amb pocs espais d’oci i socialització per joves i que durant l’estiu, aquesta qüestió es fa encara més evident.


No obstant això, tot jove pratenc que vulgui gaudir de la seva platja a la nit durant l’estiu, asseguren, ha de tenir clara una cosa: no hi haurà cap mitjà de transport públic nocturn que el torni a casa. La JNC del Prat expressa que aquesta és una problemàtica molt extensa als joves, impedint que tinguin una forma segura de tornar a casa, provocant també així preocupacions als seus familiars.


La JNC expressa que la seva petició és clara: (1) la creació d’un BUS NIT que connecti la ciutat amb la Platja del Prat durant els mesos de juny, juliol i agost, (2) l’increment de la neteja nocturna a la platja per tal de pal·liar els possibles casos d’incivisme que es donin i (3) un augment de patrulles policials tant a la platja, com als camins de la mateixa per tal de donar més seguretat als ciutadans i ciutadanes del Prat.


L’organització espera que el consistori els doni resposta i expressa que la seva voluntat és continuar treballant amb Junts pel Prat, de la mà de Gerard Valverde per millorar el dia a dia dels joves de la ciutat. (Nota de Premsa)

Comentarios

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias 

Hola

Instalar App Web
×